Јавен оглас 01/2020 за вработување финансиски полицајци

Сре, 22.01.2020 - 09:23

Управата за финансиска полиција има потреба од вработување на неопределено време со полно работно време за 2 извршители - Финансиски полицајци

  • Објава: 22.01.2020
  • Важност: 3 работни денови

Повеќе информации и превземање на огласот: <оглас 01/2020>

Категорија