Топ Тема

Директорот Арафат Муареми во Топ Тема на ТВ Телма

Пон, 16.04.2018 - 11:55
Дебата со Арафат Муареми, директор на финасиската полиција, Слаѓања Тасева, ексерт за корупција и Павле Гацов, даночен експерт на телевизија Телма во емисија Топ Тема на ваша страна.
Ознаки