Соопштенија

Deklaratë për publikun

Submitted by Anonim (not verified) on Mër, 26.06.2019 - 08:30
Nga takimi i sotshëm me datë 26.06.2019 i zhvilluar në zyrat e Drejtorisë së Policisë Financiare në mes Drejtorit Z. Arafat Muaremi dhe kryebashkiakun e fshatit Luboten bashkë me banorët të po të njejtit fshat me sinqeritet të madhë shprehim keqardhje që banorët e fshatit Luboten, Hasanbeg, Vizbeg dhe Haraqinë ishin të shqetësuar nga akcioni i djeshëm, por i njejti ishte i nevojshëm për mbledhjen e provave, dhe me qëllim për të ndaluar prodhimin dhe trafikimin e mallrave të ilegale nga ana e personave juridikë dhe fizik, sepse ka të bëjë me importimin dhe prodhimin e duhanit të ilegal ne Republikën e Maqedonisë Veriore. 

Втора годишна конференција по повод 2 Април - Ден на Буџетот

Submitted by Anonim (not verified) on Mër, 03.04.2019 - 11:55
Drejtori i Drejtorisë së Policisë Financiare Arafat Muaremi mori pjesë në Konferencën e Dytë Vjetore me rastin e 27 vjetorit të miratimit të Buxhetit të parë të Republikës së Maqedonisë Veriore dhe festimit të Ditës së Buxhetit- më 2 prill