Соопштенија

Јавен оглас 01/2020 за вработување финансиски полицајци

Сре, 22.01.2020 - 09:23

Управата за финансиска полиција има потреба од вработување на неопределено време со полно работно време за 2 извршители - Финансиски полицајци

  • Објава: 22.01.2020
  • Важност: 3 работни денови

Повеќе информации и превземање на огласот: <оглас 01/2020>

Известување по јавен оглас бр.01/2019 за вработување

Пет, 04.10.2019 - 09:07
По спроведената постапка за вработување во Управата за финансиска полиција по јавен оглас бр.01/2019 објавен на ден 05.07.2019 година во дневните весници “Слободен Печат”, “Нова Македонија” и “Коха”,  донесена е Одлука за избор на кандидати

Јавен оглас 01/2019 за вработување финансиски полицајци

Пет, 05.07.2019 - 10:41
Управата за финансиска полиција има потреба од вработување на неопределено време со полно работно време за 27 извршители - Финансиски полицајци
Ознаки

Соопштение за јавноста

Сре, 26.06.2019 - 08:30
Денес 26.06.2019 година во просториите на Управата за финансиска полиција се одржа средба помеѓу директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми, преставник на месната заедница на село Љуботен и дел од жителите на селото.