Фени

Директорот Арафат Муареми во Топ Тема на ТВ Телма

Пон, 16.04.2018 - 11:55
Дебата со Арафат Муареми, директор на финасиската полиција, Слаѓања Тасева, ексерт за корупција и Павле Гацов, даночен експерт на телевизија Телма во емисија Топ Тема на ваша страна.
Ознаки

Кривична пријава против директор на Фени Индустри

Чет, 02.11.2017 - 10:38
Управата за финансиска полиција поденес кривична пријава против Ј.М во својство на извршен директор на Друштво за ископ на руди, производство на метали, трговија и услуги Фени индустри АД Кавадарци. Злоупотребувајќи ја службената положба и овластување незаконски отуѓил дел од подвижните предмети врз кои банките имале воспоставено заложно право.
Ознаки