Фокус

Директорот на Управата - Арафат Муареми за неделниот весник ФОКУС

Пет, 13.07.2018 - 11:45
Во интервјуто за неделниот весник Фокус, директорот на Управа за финансиска полиција, Арафат Муареми говореше за почетоците на својата кариера, искуството во СЈО, поднесените кривични пријави, цврстата решителност пријавените лица да одговараат за сторените кривични дела, своите амбиции и планови за иднина.