26 Qershor - Dita e Drejtorisë së Policisë Financiare!

Submitted by editor on Hën, 28.06.2021 - 11:08
26 Qershor - Dita e Drejtorisë së Policisë Financiare!

Sot shënohet 18 vjetori i themelimit të Drejtorisë së Policisë Financiare.

Me krenari mund të themi se Drejtoria e Policisë Financiare është një institucion modern, transparent, profesionalisht i kualifikuar dhe ndërkombëtarisht i afirmuar, që punon për të mbrojtur interesat financiare të Republikës së Maqedonisë Veriore.

Dua të falënderoj të gjithë punonjësit për punën e tyre të palodhur, përkushtimin e jashtëzakonshëm dhe profesionalizmin në punën e tyre, të gjithë bashkëpunëtorët tanë dhe të gjithë qytetarët për besimin e treguar.

Drejtoria e Policisë Financiare vazhdon të veproj në mënyrë transparente dhe në interes të të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 

2