June 2021

26 Qershor - Dita e Drejtorisë së Policisë Financiare!

Submitted by editor on Hën, 28.06.2021 - 11:08
Sot shënohet 18 vjetori i themelimit të Drejtorisë së Policisë Financiare. Me krenari mund të themi se Drejtoria e Policisë Financiare është një institucion modern, transparent, profesionalisht i kualifikuar dhe ndërkombëtarisht i afirmuar, që punon për të mbrojtur interes...