Правна регулатива

Учествуваме во регулацијата на правните рамки во борба против секакви финансиски криминални дела и активности

Проекти

Организирано учествуваме во реализација на низа проекти кои битно ќе влијаат на целокупната организација и успех во работата

Соработка со институции

Поврзаноста со други институции ни овозможува да остваруваме подобро и брзо функционирање

26 Qershor - Dita e Drejtorisë së Policisë Financiare!

Submitted by editor on Hën, 28.06.2021 - 11:08
Sot shënohet 18 vjetori i themelimit të Drejtorisë së Policisë Financiare. Me krenari mund të themi se Drejtoria e Policisë Financiare është një institucion modern, transparent, profesionalisht i kualifikuar dhe ndërkombëtarisht i afirmuar, që punon për të mbrojtur interes...

Deklaratë për publikun

Submitted by Anonim (not verified) on Mër, 26.06.2019 - 08:30
Nga takimi i sotshëm me datë 26.06.2019 i zhvilluar në zyrat e Drejtorisë së Policisë Financiare në mes Drejtorit Z. Arafat Muaremi dhe kryebashkiakun e fshatit Luboten bashkë me banorët të po të njejtit fshat me sinqeritet të madhë shprehim keqardhje që banorët e fshatit Luboten, Hasanbeg, Vizbeg dhe Haraqinë ishin të shqetësuar nga akcioni i djeshëm, por i njejti ishte i nevojshëm për mbledhjen e provave, dhe me qëllim për të ndaluar prodhimin dhe trafikimin e mallrave të ilegale nga ana e personave juridikë dhe fizik, sepse ka të bëjë me importimin dhe prodhimin e duhanit të ilegal ne Republikën e Maqedonisë Veriore. 
 Lajmërime ARKIVA E MARRËDHËNIEVE PUBLIKE  Media
Interpol Olaf Europol