Покана за прес конференција - Скопје 2014

Вто, 03.07.2018 - 12:05
Прес конференција за мост Око од Скопје 2014

Почитувани,

Управата за финансиска полиција ги поканува преставниците на медиумите  на прес конференција што ќе се оддржи на 04.07.2018 г во 12 часот во просториите на Управата. Темата на пресот ќе биде еден од случаите на "Проект Скопје 2014" а на истиот свое обраќање ќе има Директорот Арафат Муареми.

Со почит,

Управа за финансиска полиција

 

Мост Око - Скопје 2014