Директорот на Управата - Арафат Муареми за неделниот весник ФОКУС

Пет, 13.07.2018 - 11:45
Директорот на Управата - Арафат Муареми за неделниот весник  ФОКУС

Во интервјуто за неделниот весник Фокус, директорот на Управа за финансиска полиција, господинот Арафат Муареми говореше за почетоците на својата кариера, искуството во СЈО и поднесените кривични пријави.

Потоа ја искажа цврстата решителност пријавените лица да одговараат за сторените кривични дела, своите амбиции и планови за иднина.

 

Никогаш нема да замолчам пред сознание за сторено кривично дело

– изјави Арафат Муареми, директор на Управа за финансиска полиција

 

Целото интервју можете да го прочитате во неделното издание на весникот "Фокус" бр. 1188 од 13 Јули 2018год.