Интервју на директорот на Управа за финансиска полиција за Радио Слободна Европа

Нед, 15.07.2018 - 11:55
Интервју на директорот на Управа за финансиска полиција за Радио Слободна Европа

Нулта толеранција за организираниот криминал и корупција - порача директорот на Управа за финансиска полиција Арафат Муареми во интервјуто за Радио Слободна Европа.