Нова кривична за градоначалник на Општина Карпош

Чет, 23.08.2018 - 11:55
Нова кривична пријава за градоначалник на Општина Карпош

Наместо да спречува дивоградби, градоначалникот дозволил објектот на Општината Карпош каде што е сместена општинската администрација, да се изгради без одобрение за градеше и без соодветна архитектонско-урбанистичка документација.