Кривични пријави против повеќе физички и правни лица

Пет, 28.12.2018 - 16:45
Кривични пријави против повеќе физички и правни лица

Ве известуваме дека Управата за финансиска полиција до надлежните Јавни обвинителства ги поднесе следните кривични пријави против повеќе физички и правни лица