Поднесена кривична пријава против Л.Р во својство на благајник во ЈЗО Институт за јавно здравје.

Пет, 17.05.2019 - 10:21
Поднесена кривична пријава против Л.Р во својство на благајник во ЈЗО Институт за јавно здравје.

Поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело Затајување по член 239, УФП поднесе  кривична пријава против Л.Р во својство на благајник во ЈЗО Институт за јавно здравје...