Поднесена кривична пријава против М.Т и О.С.М управители на фирмите ПРОТОТИП и ФЕРО ЦЕНТАР

Пет, 17.05.2019 - 15:51
Поднесена кривична пријава против М.Т и О.С.М управители на фирмите  ПРОТОТИП и ФЕРО ЦЕНТАР

Поднесена кривична пријава поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело Даночно затајување-член 279 и Фалсификување или уништување на деловни книги-член 280 од КЗ против М.Т во својство на сопственик и управител на Друштвото за градежништво и трговија на големо и мало ПРОТОТИП дооел и О.С.М во својство на сопственик и управител на Друштвото за градежништво и трговија на големо и мало ФЕРО ЦЕНТАР ДООЕЛ Скопје...