Работен состанок со Заменик Председателот на Владата на Република Северна Македонија за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Сре, 30.09.2020 - 10:18
Работен состанок со Заменик Председателот на Владата

Директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми со дел од својот тим, оствари средба со Заменик Председателот на Владата на Република Северна Македонија за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

На средбата се разговараше за начините кои ќе овозможат олеснување на комуникацијата и успешната соработка помеѓу институциите кои се во директна борба против криминалот и корупцијата.

 

 

2

 

 

 

3