Состанок со Заменик на Претседателот за борба против корупцијата и криминал

Пет, 13.11.2020 - 14:53
Состанок со Заменик на Претседателот за борба против корупцијата и криминал

Директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми оддржа состанок со Заменик на Претседателот за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси , Љупчо Николовски.

Со поддршката која безусловно и е понудена од страна на Заменик на Претседателот за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси  Љупчо Николовски, Управата за финансиска полиција  ќе се стреми кон подобрување во работата,преку уште поголеми резултати,  кои секако ќе го трасираат патот кон полноправно членство во ЕУ.

 Само со интензивна соработка меѓу институциите и секако со поддршка на Владата на Република Северна Македонија ќе се постигне заедничката цел а тоа е отварање на директен фронт против корупцијата и криминалот.

 

Состанок со Заменик на Претседателот за борба против корупцијата и криминал 2

 

 

Состанок со Заменик на Претседателот за борба против корупцијата и криминал 3