Координативен состанок со Заменик на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси

Пон, 19.07.2021 - 15:55
Координативен состанок со Заменик на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси

Директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми, во рамки на редовните координативни активности на Кабинетот на Заменик на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за борба против корупцијата и криминал, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски, учествуваше на координативниот состанок одржан на ден 09.07.2021 година, на кој состанок се разговараше за новите мерки со кои треба да се дополни Планот за борба против корупција.

 

zakon2