Плакета за благодарност за Мајор Диего Морели

Чет, 23.12.2021 - 10:42
Плакета за благодарност за Мајор Диего Морели

Директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми во знак на благодарност за досегашната успешна соработка му додели Плакета за благодарност на полицискиот аташе Мајор Диего Mорели- експерт за безбедност при Амбасадата на Република Италија во Република Северна Македонија.

 

 

Плакета за благодарност за Мајор Диего Морели