Работна средба помеѓу министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Управата за финансиска полиција Горан Иванов

Чет, 23.02.2023 - 15:21
Работна средба

На ден 23.02.2023 година,  во просториите на Управата за финансиска полиција се одржа работен состанок на Директорот на Управата,  Горан Иванов и Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Состанокот беше во функција на планирање и организирање на заеднички активности. 

На средбата се разговараше на неколку теми кои претставуваат основа за развој и продлабочување на соработката помеѓу двете институции, со утврдување на конкретни чекори во блиска иднина.

Директорот Иванов и Министерот Спасовски заеднички ја потенцираа безрезервната поддршка меѓу двете институции во бескомпромисната борба против организираниот криминал и корупција.
 

Галерија