Работен состанок на Директорот на Управата за финансиска полиција и Директорот на Агенцијата за разузнавање

Вто, 26.12.2023 - 15:38
Работен состанок на Директорот на Управата за финансиска полиција и Директорот на Агенцијата за разузнавање

Директорот на Управата за финансиска полиција, Горан Иванов оствари работен состанок со Директорот на Агенцијата за разузнавање, Еролд Муслиу.  На состанокот се дискутираше за повеќе актуелни прашања кои се во надлежност на двете институции. 

Заеднички беше заклучокот на двајцата соговорници дека досегашната одлична континуирана соработка помеѓу Управата за финансиска полиција и Агенцијата за разузнавање ќе продолжи и ќе се продлабочи во иднина.
 

Галерија